TEL AVIV / ISRAEL

 

Bijzondere plaatsen in Tel Aviv

Het Miami van IsraŽl is een titel die de kuststad Tel Aviv weleens toegedicht krijgt. Wie goed kijkt die ziet zeker overeenkomsten tussen Tel Aviv en de Amerikaanse stad Florida. De typische Bauhaus architectuur die je op verschillende plekken in Tel Aviv als historisch erfgoed terugziet lijkt in de basis best veel op de in Miami Beach aanwezige artdeco stijl. Daarnaast zijn beide steden uitstekende strandbestemmingen waar je tot diep in de nacht door kunt feesten. Tel Aviv is echter ook de stad waar ooit de Staat IsraŽl gesticht is. Officieel geldt Tel Aviv als tweede stad van het land, maar in de praktijk begint Tel Aviv hoofdstad Jeruzalem op steeds meer vlakken te overtreffen. Daarnaast is Tel Aviv vooral ook een stad waar het prima vertoeven is. Niet voor niets dat steeds meer toeristen trekt. Als je Tel Aviv bezoekt dan kun je zeker een aantal bijzondere plaatsen bezoeken, zoals Hatahana en Sarona.

 

Bijzondere plaatsen in Tel Aviv

Op deze site kun je de volgende bijzondere plaatsen in Tel Aviv bewonderen:
 
Carmelmarkt
HaTachana
IDF History Museum
Jaffa
Sarona
The Promenade

Bijzondere plaatsen in IsraŽl

De stad Tel Aviv ligt in IsraŽl. Wil je alle bijzondere plaatsen in IsraŽl zien?
Ga dan naar onze IsraŽl pagina!

MEER INFORMATIE OVER TEL AVIV

Tel Aviv bezienswaardigheden top 10
Tel Aviv informatie
Tel Aviv voor beginners

TEL AVIV WEER & KLIMAAT

Tel Aviv klimaatinfo
beste maanden voor een strandvakantie in Tel Aviv
winterzon in Tel Aviv

TEL AVIV OP STARTPAGINA.NL

-

 

   
 
Volg ons op Facebook

Via onze facebookpagina kun je op de hoogte blijven van updates van bijzondereplaatsen.nl, reageren op bijzondere plaatsen of jouw bijzondere plaatsen met ons delen!

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl