CURAÇAO

BIJZONDERE PLAATSEN

Curaçao

Het eiland Curaçao ligt in de Caribische Zee. Curaçao is een zelfstandig land dat behoort tot het Koninkrijk der Nederlanden. Geografisch is Curaçao één van de Benedenwindse Eilanden, gelegen ten noorden van de kust van Venezuela. Het ruime aanbod van rechtstreekse vluchten naar Curaçao, het heerlijke tropische klimaat en natuurlijk de verbondenheid met Nederland als voormalige kolonie zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden Nederlanders een vakantie op dit prachtige vakantie-eiland vieren. Omdat een redelijk deel van de bevolking gewoon Nederland spreekt heb je vertrouwd gevoel als je op Curaçao je vakantie viert.

 

Bijzondere plaatsen

Wat een plaats bijzonder maakt is voor ieder mens verschillend. Voor de één moet een bijzondere plaats in eerste instantie "mooi" zijn, voor de ander kan het een bepaalde herinnering zijn die een plaats bijzonder maakt. De definitie "bijzondere plaats" is daarom ook niet duidelijk te omkaderen. Op deze site plaatsen wij, Jeroen en Patrick, de plaatsen die we de moeite waard vinden om te delen. Dat kan een dorp zijn, een plein, een boulevard, een park, een natuurgebied, een meer, een strand, een bouwwerk of complex, een woestijn, een wandelgebied, een berg, een kasteel, een hotel, een historische plek..... ga zo maar door. Soms is het locatiegebonden of iets bijzonder is. Een boom in een bos is bijvoorbeeld niet per definitie bijzonder, maar dezelfde boom kan midden op een kale zoutvlakte ineens heel bijzonder zijn.

Bijzondere plaatsen in Curaçao

Op deze pagina staat een overzicht van de bijzondere plaatsen in Curaçao. Bij dit tropische eiland moet je natuurlijk vooral denken aan heerlijke stranden, een prachtige Caribische Zee en natuurlijk de prachtige koloniale huizen in de hoofdstad Willemstad.

Woord & beeld

Voor de site bijzondereplaatsen.nl is gekozen voor een concept  waarbij meer ruimte is voor foto's en minder voor tekst. Vaak geven beelden een veel duidelijkere impressie dan woorden. Ter ondersteuning van de beelden is er gekozen voor een beperkte hoeveelheid ondersteunende tekst. Voor achtergrondinformatie verwijzen we via de verwijzingen linksonder op iedere pagina naar officiële sites, informatieve sites en sites over de streek, het eiland, het dorp, de stad of het land.

BIJZONDERE PLAATSEN IN CURAÇAO

Curaçao > BLVD Curaçao
Curaçao > Grotten van Hato
Curaçao > Stranden van Curaçao
Curaçao > Struisvogelfarm
Curaçao > Willemstad

ALLE BIJZONDERE PLAATSEN OP DEZE SITE

Overzicht van alle bijzondere plaatsen

 

   
 
Meer Curaçao?

Curaçao bezienswaardigheden top 10
alles over Curaçao
Curaçao info

Curaçao voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl