bijzondere plaatsen > Curaçao > BLVD Curaçao

BLVD CURAÇAO

CURAÇAO

Curacao Beach Boulevard (BLVD) is een uniek project gelegen aan Sea Aquarium Beach waar shopping, beach en dining met elkaar wordt gecombineerd. Het maar liefst 160 meter lange strand van de BLVD is de perfecte locatie voor een heerlijk dagje relaxen in de zon, het shoppen van de leukste kleding en souvenirs of het nuttigen van een lunch of diner met uitzicht over zee.

De BLVD kenmerkt zich door de grote diversiteit aan horecagelegenheden, winkels, salons voor persoonlijke verzorging en dienstverlening, die worden aangeboden in de 50 units die de BLVD rijk is. Het kent unieke winkels voor kleding, sieraden, souvenirs  en horecagelegenheden van oud Hollandse poffertjes, cocktails, de keukens van de Middellandse zee tot een Bruin Café.

 

Dit alles is gelegen aan het welbekende Mambo strand en in de nabije omgeving van diverse resorts. Voor toeristen is de BLVD dan ook een opkomende trekpleister om een heerlijk dagje te genieten met diverse mogelijkheden. Zelfs de allerkleinste hebben de mogelijkheid om zich te vermaken in de twee speeltuinen op de BLVD en op het strand.

 
Meer informatie?

BLVD Curaçao
Mambo Beach
Curaçao voor beginners
Curaçao bezienswaardigheden

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl