bijzondere plaatsen > Curaçao > Stranden van Curaçao

STRANDEN VAN CURAÇAO

CURAÇAO

De allerbelangrijkste reden voor vrijwel iedere toerist om naar Curaçao te vliegen is de aanwezigheid van tientallen prachtige tropische stranden. De stranden liggen verspreid over het eiland. Het gros ligt aan de zuidelijke kuststrook van Curaçao. De noordkust is over het algemeen te ruig.

Helaas is slechts een deel van de stranden nog maar vrij toegankelijk, zoals Grote Knip en Kleine Knip. De rest van de stranden zijn privéstranden geworden waarvoor je moet betalen om er te komen. Dat gebeurt door middel van parkeergeld of toegangsgeld voor de stranden zelf.

 

Ieder strand heeft zijn eigen karakter. Sommigen liggen aan een lange boulevard, sommigen liggen prachtig verscholen in een baai en een aantal stranden liggen bij accommodaties. Populaire stranden op Curaçao zijn Jan Thiel, Mambo Beach, Blue Bay en Playa Porto Marie. Bij een aantal stranden kun je uitstekend snorkelen.

 
Meer informatie?

stranden van Curaçao
stranden van Curaçao
Curaçao voor beginners
Curaçao bezienswaardigheden

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl