bijzondere plaatsen > Curaçao > Struisvogelfarm

STRUISVOGELFARM

CURAÇAO

Bij het dorp Santa Catharina ligt de Struisvogelfarm (Ostrich Farm). De struisvogelfarm is bedoeld als commerciële teelt van struisvogels. De dieren worden hier geteeld voor onder andere de vleesverwerkende industrie en de modeindustrie (tassen, kleding en schoenen).

Als toerist kun je deelnemen aan een rondleiding over de struisvogelfokkerij. Je wordt met een safaritruck over het terrein gereden waarbij je uitleg krijgt over de struisvogels, het fokken van struisvogels en wat er allemaal van de dieren gebruikt wordt nadat ze geslacht zijn.

 

Onderweg wordt er een stop gemaakt waarbij kinderen de struisvogels uit hun handen kunnen laten eten. Na afloop van de tour kun je in het bijbehorende restaurant allerlei gerechten eten die gemaakt zijn met struisvogelvlees of struisvogeleieren.

 
Meer informatie?

Curacao top 10
Curaçao informatie
Curaçao voor beginners
Curaçao bezienswaardigheden

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl