LONDEN / ENGELAND

 

Bijzondere plaatsen in Londen

Londen is een van de leukste grote steden in Europa. Deze miljoenenstad in Engeland, bruist en leeft. Er is altijd wel wat te doen en iedere week opent er wel weer een nieuwe leuke winkel, restaurant of galerie. Voor iedereen is er in de stad wel iets leuks te beleven. Er zijn tientallen mogelijkheden om te shoppen. Of je houdt van Vintage markten, graag je geld uitgeeft in dure merkwinkels, of liever wil kopen in kleine bijzondere boetiekjes. Londen heeft het allemaal. Er is een keur aan bijzondere musea te zien. Moderne kunst, oude kunst, dinoís, mode je kunt het zo gek niet bedenken of het is hier te vinden. Ook jonge opkomende kunstenaars krijgen er een plaats in de mooie galeries. Wordt je graag geŽntertaind dan is er een keur aan musicals en toneelstukken waar je naar toe kunt en in de vele bioscopen draaien de nieuwste films. Er is Londen altijd wel wat te doen.

 

Londen is een van oudste grote steden van Europa. Al ten tijde van de Romeinen was het een stad van belang. Dit werd in de middeleeuwen met de toenamen van de handel alleen maar meer. Op de hoogtijdagen van het grootste Britse rijk was Londen het hart van een enorm koninkrijk. Overal in de stad zie je die hoogtij dagen ook terug. De Engelsen zijn trots op hun geschiedenis. In de stad vind je natuurlijk ook het paleis van de koningin, de Tower en alle ceremoniŽle wisselingen van wachten die daarbij horen. Dit is een mooi voorbeeld van het vasthouden aan die traditie.

Bijzondere plaatsen in Londen

Op deze site kun je de volgende bijzondere plaatsen in Londen bewonderen:
 
Camden Market
Greenwich Market
Koninklijk Observatorium van Greenwich
Portobello Road
 

Bijzondere plaatsen in Engeland

Londen ligt in Engeland. Wil je alle bijzondere plaatsen in Engeland zien?
Ga dan naar onze Engeland pagina!

MEER INFORMATIE OVER LONDEN

Londen bezienswaardigheden top 10
Londen informatie
Londen in ťťn dag
Londen tips
Londen top 10
Londen voor beginners

LONDEN WEER & KLIMAAT

Londen klimaatinfo

LONDEN OP STARTPAGINA.NL

Londen startpagina

 

   
 
Volg ons op Facebook

Via onze facebookpagina kun je op de hoogte blijven van updates van bijzondereplaatsen.nl, reageren op bijzondere plaatsen of jouw bijzondere plaatsen met ons delen!

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl