bijzondere plaatsen > Engeland > Londen > Greenwich Market

GREENWICH MARKET

LONDEN

Greenwich Market is de dagelijkse markt van Greenwich, een stadsdeel van de Britse hoofdstad Londen. De historische markt vind je in het centrum van Greenwich, op loopafstand van andere bezienswaardigheden zoals de Cutty Sark, het National Maritime Museum en het Royal Observatory Greenwich.

Greenwich Market is de enige markt van Londen die gelegen is binnen Unesco Werelderfgoed. De drukbezochte markt behoort volgens kenners tot de beste markten van Londen. De markt is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur, met uitzondering van maandag.

Greenwich Market heeft een leuk aanbod van kunstnijverheid, antiek, verzamelingen en vintage, aangevuld met verse producten en eten in het weekeinde. Greenwich Market is een goede plek om soms zeer leuke objecten te kopen voor thuis. Let op, vanwege het unieke karakter van een aantal producten mag je niet alles zomaar fotograferen.

 
Meer informatie?

Greenwich Market
Greenwich
wikipedia
Londen voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl