bijzondere plaatsen > Engeland > Londen > Portobello Road

PORTOBELLO ROAD

LONDEN

De bekendste straat in het district Notting in Londen is de Portobello Road. De straat is voornamelijk bekend en berucht om zijn markt. Deze markt is dagelijks te vinden in deze straat maar de zaterdagmarkt is de grootste en drukst bezochte. Van antiek tot broodjes falafel je kunt het zo gek niet bedenken of het is er te koop.

De markt van Portobello Road vormt samen met enkele kleinere market in enkele zijstraten één grote markt waar je met gemak enkele uren kunt doorbrengen. Je kunt het beste naar het metrostation Notting Hill Gate reizen en vanaf daar naar Portobello Road lopen. Bijzonder is wel, dat hoe verder je in de straat komt hoe obscuurder de kramen worden.

Niet alleen overdag tijdens de markt is er op Portobelle Road van alles te beleven ook in de avond is dit een bijzonder leuke plaats om te verblijven. Er bevinden er allerlei leuke restaurants en barretjes. De internationale samenstelling van deze straat zorgt ervoor dat er een grote en uitgebreide keus is.

 
Meer informatie?

Portobello Road
Portobello Road
Londen tips
Londen informatie

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl