bijzondere plaatsen > Engeland > Londen > Camden Market

CAMDEN MARKET

LONDEN

Dé markt van Londen is volgens ons Camden Market, gelegen in Camden Town. Het is eigenlijk een verzamelnaam voor een aantal markten in het hart van Camden Town, die bijna aaneengesloten een enorme (deels overdekte) markt vormen. Camden Market is met ongeveer 100.000 bezoekers per weekeinde één van de populairste attracties van Londen.

Oorspronkelijk is het een zondagsmarkt, maar uiteindelijk is Camden Market het hele weekeinde open en veel stalletjes zijn ook op doordeweekse dagen open. De markten bieden een mooie mix van standaard koopwaar met kunstnijverheid, verzamelobjecten, kunst, kleding en gebruiksartikelen.

De Buck Street Market is de plek om kleding te kopen. Hier zie je trends ontstaan, die zich later door Europa verspreiden. Camden Lock Village is de leukste plek om iets te eten. Je kunt je gekochte maaltje opeten op zitplekken die van oude scooters gemaakt zijn. De markten zijn alle dagen geopend, met uitzondering van 25 december.

 
Meer informatie?

Camden Market
Camden Market
wikipedia
Londen voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl