TORONTO / CANADA

 

Bijzondere plaatsen in Toronto

Toronto is de grootste stad van Canada en behoort tevens tot de grootste steden van Noord-Amerika. Toronto is door migratie groot geworden. De bevolking bestaat grotendeels uit (nakomelingen van) migranten uit Europa en AziŽ. Hierdoor is er een multiculturele stad ontstaan die barst van de energie en diversiteit. Toeristen die Toronto bezoeken zijn dan ook vaak aangenaam verrast door de sfeer. In de wintermaanden treffen ze overigens een totaal andere stad aan dan in de zomer. In de relatief warme zomermaanden leeft men vooral buiten en wordt er veel georganiseerd in de stad. Menig zomerevenement mag zich dan ook op een grote belangstelling verheugen. De stad is dan groen en kleurrijk. Richting de wintermaanden verandert het weer met uiteindelijk een periode met veel sneeuw en lage temperaturen. Dat is het moment dat men zich in Toronto steeds minder op straat begeeft en men vooral leeft in de ondergrondse stad. Op die manier is Toronto ook hartje winter een prima leefbare stad.

Wie Toronto bezoekt die zal overeenkomsten zien met Amerikaanse steden. Hoogbouw is vrij dominant aanwezig in het hart van de stad, maar er is ook nog volop plek voor karakteristieke panden verspreid door Downtown Toronto.

 

Bijzondere plaatsen in Toronto

Op deze site kun je de volgende bijzondere plaatsen in Toronto bewonderen:
 
CN Tower
Distillery District
Hockey Hall of Fame
Royal Ontario Museum
 

Bijzondere plaatsen in Canada

Toronto ligt in Canada. Wil je alle bijzondere plaatsen in Canada zien?
Ga dan naar onze Canada pagina!

MEER INFORMATIE OVER TORONTO

5x zien & doen in Toronto
Toronto bezienswaardigheden top 10
Toronto in 12 uur
Toronto informatie
Toronto voor beginners

TORONTO WEER & KLIMAAT

Toronto klimaatinfo

 

   
 
Volg ons op Facebook

Via onze facebookpagina kun je op de hoogte blijven van updates van bijzondereplaatsen.nl, reageren op bijzondere plaatsen of jouw bijzondere plaatsen met ons delen!

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl