NHA TRANG / VIETNAM

 

Bijzondere plaatsen in Nha Trang

In de Vietnamese provincie Khánh Ḥa ligt de badplaats Nha Trang. Dit is geen onbeduidend vissersdorp maar een serieuze stad met ongeveer een half miljoen inwoners. Langs de stad ligt een langgerekt zandstrand en ook in de directe omgeving van Nha Trang liggen meerdere mooie zandstranden. De mooiste stranden zijn de te vinden op een aantal eilanden die in de directe omgeving van Nha Trang liggen. Op het eiland Hon Tre, dat ook wel Bamboe-eiland genoemd wordt, ligt het grote Vinpearl Resort. Je kunt hier behalve met de boot ook met de Vinpearl Kabelbaan komen. Bij Vinpearl hoort een groot attractiepark.

De skyline van Nha Trang wordt steeds meer gedomineerd door hoogbouw hotels. Aangezien het toerisme inmiddels de grootste bron van inkomsten hier geworden is wordt er flink geïnvesteerd in steeds meer luxe hotels. Gelukkig is er ook voldoende aan mooie dingen te bewonderen in Nha Trang met als hoogtepunt de Po Nagar. Dit overblijfsel uit het Koninkrijk Champa wordt drukbezocht. Opvallend in Nha Trang is de aanwezigheid van vrij veel Russen. Wie denkt dat hij/zij aan de Turkse Riviera veel te maken krijgt met Russen die zou eens in Nha Trang moeten komen kijken. Veel menukaarten zijn in het Russisch gedrukt.

 

Bijzondere plaatsen in Nha Trang

Op deze site kun je de volgende bijzondere plaatsen in Nha Trang bewonderen:
 
Long Son Pagoda
Nha Trang Kathedraal
Po Nagar
 

Bijzondere plaatsen in Vietnam

De stad Nha Trang ligt in Vietnam. Wil je alle bijzondere plaatsen in Vietnam zien?
Ga dan naar onze Vietnam pagina!

MEER INFORMATIE OVER NHA TRANG

Nha Trang bezienswaardigheden top 10
Nha Trang informatie

NHA TRANG WEER & KLIMAAT

Nha Trang klimaatinfo

NHA TRANG OP STARTPAGINA.NL

-

 

   
 
Volg ons op Facebook

Via onze facebookpagina kun je op de hoogte blijven van updates van bijzondereplaatsen.nl, reageren op bijzondere plaatsen of jouw bijzondere plaatsen met ons delen!

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl