GRAN CANARIA / SPANJE

 

Bijzondere plaatsen op Gran Canaria

Van alle Canarische Eilanden is Gran Canaria de meest populaire vakantiebestemming, als je kijkt naar waar de Nederlandse toeristen op vakantie gaan. Dat juist Gran Canaria zo in de smaak valt komt onder andere door het aangename klimaat. Dat zorgt ervoor dat er in de winter vooral lenteachtig weer voorkomt, met in het zuiden geregeld zomerse temperaturen. Tijdens het zomerseizoen is het op heel het eiland warm. Vanwege het warme weer in het zuiden concentreert het toerisme zich vooral langs de zuidkust. Wie in de toeristenplaatsen daar blijft en niet op pad gaat, die zal niet ontdekken hoe gaaf Gran Canaria is. Het eiland kent verschillende bijzondere plaatsen, pittoreske dorpen en fraaie landschappen die lang geleden door vulkanisme ontstaan zijn. Gran Canaria telt verder tal van interessante bezienswaardigheden en leuke attracties. Je hoeft je tijdens je vakantie eigenlijk geen moment te vervelen.

 

Wie met een huurauto of tijdens een georganiseerde excursie op pad gaat, die zal ontdekken dat Gran Canaria een totaal ander gezicht heeft dan dat je aan de Costa Canaria ziet. Ruige berglandschappen, idyllische dorpjes en indrukwekkende vergezichten zoals je die alleen hier zult zien liggen op je te wachten. We schrijven het wel vaker: als je niet veel verder kijkt dan het hotel waar verbleven wordt, dan zul je niet veel zien van Gran Canaria. Neem je de tijd om er wel op uit te trekken, dan word je beloond met geweldige vakantieherinneringen die je nog jaren bij zullen blijven.

Bijzondere plaatsen op Gran Canaria

Op deze site kun je de volgende bijzondere plaatsen op Gran Canaria bewonderen:
 
Barranco de Guayadeque
Mundo Aborigen
Poema del Mar
 

Bijzondere plaatsen in Spanje

Het eiland Gran Canaria behoort tot Spanje. Wil je alle bijzondere plaatsen in Spanje zien?
Ga dan naar onze Spanje pagina!

MEER INFORMATIE OVER GRAN CANARIA

5x zien & doen op Gran Canaria
alles over Gran Canaria
de mooiste dorpjes op Gran Canaria
Gran Canaria bezienswaardigheden top 10
Gran Canaria fotoreportage
Gran Canaria in één dag
Gran Canaria informatie
Gran Canaria voor beginners
waar overnachten op Gran Canaria

GRAN CANARIA WEER & KLIMAAT

Gran Canaria klimaatinfo
beste maanden voor een zonvakantie op Gran Canaria
beste reistijd voor Gran Canaria
het weer op Gran Canaria

GRAN CANARIA OP STARTPAGINA.NL

Gran Canaria startpagina

 

   
 
Volg ons op Facebook

Via onze facebookpagina kun je op de hoogte blijven van updates van bijzondereplaatsen.nl, reageren op bijzondere plaatsen of jouw bijzondere plaatsen met ons delen!

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl