bijzondere plaatsen > Spanje > Gran Canaria > Poema del Mar

POEMA DEL MAR

GRAN CANARIA

Poema del Mar is een goede reden om een bezoek te brengen aan de grootste stad van Gran Canaria: Las Palmas. Poema del Mar is een aquarium dat eind 2017 zijn deuren opende. Met een oppervlakte van maar liefst 12.500 vierkante meter behoort deze onderwaterdierentuin tot de grootste in zijn soort.

De verschillende vissen, andere zeedieren en amfibieŽn zijn te bezichtigen in meer dan dertig aquaria en terraria. Een duidelijke looproute zorgt ervoor dat je helemaal niets hoeft te missen tijdens je bezoek aan Poema del Mar. De attractie is ingedeeld in drie gebieden: mariene oppervlakte-, diepzee- en zoetwaterecosystemen.

 

Hoogtepunt is wat ons betreft het enorme zoutwateraquarium waar onder andere haaien in zwemmen. Door het enorme gebogen venster (36 meter lang en zeven meter hoog) kun je kijken naar het grootste zoutwateraquarium van Europa: Deep Sea. Trek voor een bezoek aan Poema del Mar gerust een uur of twee tot drie uit, als je alles op je gemak wilt zien.

 
Meer informatie?

Poema del Mar
Gran Canaria in een dag
Gran Canaria bezienswaardigheden
Gran Canaria voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl