bijzondere plaatsen > Vietnam > Zandduinen van Mui Ne

ZANDDUINEN VAN MUI NE

VIETNAM 

Mui Ne is een badplaats in opkomst aan de Vietnamese kust. Oorspronkelijk zijn is Mui Ne vooral populair onder surfers, maar ook het gewone toerisme neemt hier steeds grotere vormen aan. In de buurt van Mui Ne liggen de zandduinen die een belangrijke attractie op het land vormen.

De witte en rode zandduinen zijn niet alleen een fraai natuurgebied. Ze worden ook voor allerlei activiteiten gebruikt zoals sandboarden, quad rijden en natuurlijk ook met een 4x4 door het gebied scheuren. Bij het sandboarden glijd je op een plastic mat van een duin af. Wie een goed plekje vindt die kan zo'n 20-30 meter naar beneden glijden.

 

Het mooiste moment om de zandduinen van Mui Ne te bezoeken is rond zonsopkomst en vooral rond zonsondergang. De duinen krijgen dan een prachtige gloed. De witte zandduinen zijn het mooiste bij zonsopkomst terwijl de dichter bij Mui Ne gelegen rode zandduinen juist bij zonsondergang op hun mooist zijn.

 
Meer informatie?

Zandduinen van Mui Ne
Vietnam info
Vietnam voor beginners
Vietnam klimaatinfo

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl