bijzondere plaatsen > Vietnam > Ho Chi Minh City > Street Food Market

STREET FOOD MARKET

HO CHI MINH CITY

Als je je door de straten van Ho Chi Minh City (het vroegere Saigon) begeeft dan lijkt het er wel op alsof er in elke hoek van de stad gegeten wordt. Streetfood is hier geen marketingterm, maar gewoonweg onderdeel van het dagelijks leven. Het is vooral 'pho' (Vietnamese noodlesoep) die veel op straat gegeten wordt.

Sinds 2015 is er in het centrum van de stad ook een echte Steet Food Market te vinden waar tientallen stalletjes met etenswaren onder één dak te vinden zijn. Omdat deze eetmarkt bij de beroemde Ben Thanh warenmarkt te vinden is heeft het de naam Ben Thanh Street Food Market gekregen.

 

De Ben Thanh Street Food Market is dagelijks geopend van 10 uur 's morgens tot 23 uur 's avonds. De bezoekers zijn vooral toeristen die wel streetfood willen eten, maar geen consessies willen maken wat betreft de hygiëne. Hier kun je op een veiligere manier kennis maken met de brede keuken van Vietnamees streetfood.

 
Meer informatie?

Street Food Market
HCMC info & tips
HCMC bezienswaardigheden top 10
Vietnam voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl