bijzondere plaatsen > Verenigde Staten > New York City > Brooklyn Superhero Supply

BROOKLYN SUPERHERO SUPPLY

NEW YORK CITY

Een van de meest bijzondere winkels die wij in New York City hebben ontdekt is Brooklyn Superhero Supply. Deze winkel is te vinden in de wijk Park Slope in het stadsdeel Brooklyn. Hier worden superkrachten, superheldenpakken, maskers en allerlei accessoires verkocht die je als superheld nodig hebt.

Ben je nog geen superheld, dan kun je dat worden met behulp van het aanbod van Brooklyn Superhero Supply. Koop hier de superkracht 'Speed of Light', 'X-Ray Vision' of 'Immortality' en jij kunt de wereld gaan redden! Als je niets wilt kopen dan is deze winkel aan 372 5th Ave in Brooklyn in ieder geval het bekijken waard.

 

Brooklyn Superhero Supply is een initiatief van non-profit organisatie 826NYC. Zij hebben zichzelf ten doel gesteld om bijles en workshops te geven aan mensen die dat hard nodig hebben. Dit gebeurt in een 'geheime ruimte' achter de winkel. 826NYC staat ook bekend vanwege het organiseren van inzamelingsacties.

 
Meer informatie?

Brooklyn Superhero Supply
New York bezienswaardigheden
New York top 10
New York voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl