bijzondere plaatsen > Verenigde Staten > Los Angeles > Venice Beach

VENICE BEACH

LOS ANGELES

Ten zuiden van Santa Monica Beach ligt Venice Beach. Velen beschouwen dit ongeveer vier kilometer lange zandstrand als het coolste strand van Los Angeles. Dat komt door de surfers, de skateboarders, de blowers en de over het algemeen relaxte sfeer die hier hangt. Het is net alsog alles hier in een lagere versnelling gaat dan elders in L.A..

Het kloppend hart van Venice Beach is de Ocean Front Walk. Dit autovrije wandelpad brengt je langs verschillende winkels, bars en kraampjes waar allerlei handgemaakte producten verkocht worden. Er is ook een speciaal fietspad dat zich een weg door het strand baant. In Venice Beach kun je op verschillende plekken fietsen huren.

 

Vooral rondom de Venice Fishing Pier is de Californische levenswijze duidelijk zichtbaar. Omdat hier meer golfslag is dan elders langs het strand concentreren de surfers zich hier om de golven met hun surfplank te bedwingen. Elders langs het strand worden er ook veel sporten beoefend zoals basketbal, strandvolleybal en fitness.

 
Meer informatie?

Venice Beach
Los Angeles informatie
Los Angeles in één dag
Los Angeles voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl