bijzondere plaatsen > Verenigde Staten > Los Angeles > Santa Monica Beach

SANTA MONICA BEACH

LOS ANGELES

Als je naar het strand van Los Angeles wilt gaan dan is de kans groot dat je in Santa Monica uitkomt. Santa Monica Beach is het drukst bezochte strand van de stad. Dat komt mede door de Santa Monica Pier en door de nabijheid van een groot aantal winkels en horecagelegenheden.

Vooral in de zomermaanden wil het op het aangename en brede zandstrand gezellig druk worden. Omdat het strand lang en breed is, is het zelden té druk op Santa Monica Beach. Wel merk je dat het lastiger wordt om er met de auto te komen vanwege files en parkeren kan op drukke dagen ook wat lastiger zijn.

 

De Santa Monica Pier wordt als het hart van het strand gezien. Deze gratis te bezoeken pier geeft je een mooi uitzicht op het strand en biedt kinderen de mogelijkheid zich te vermaken in een minipretpark. Winkelen kun je zowel op de pier als op de Third Street Promenade die in Downtown Santa Monica te vinden is.

 
Meer informatie?

Santa Monica Beach
Los Angeles informatie
Los Angeles in één dag
Los Angeles voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl