bijzondere plaatsen > Verenigde Staten > Los Angeles > Beverly Hills

BEVERLY HILLS

LOS ANGELES

Feitelijk is Beverly Hills een zelfstandige stad, maar vele zien de pakweg veertigduizend inwoners tellende stad als een wijk of stadsdeel van Los Angeles. Welbeschouwd mag je het welvarende Beverly Hills wel tot de metropool Los Angeles rekenen. Beverly Hills is vooral bekend vanwege de vele sterren die hier woonachtig zijn.

De veelal kapitale villa's die hier staan zijn door mensen met een modaal rondweg onbetaalbaar. De hoge prijzen van het onroerend goed, de mate van privacy die hier aanwezig is en de nabije aanwezigheid van Hollywood maakt het voor filmsterren, televisiebekendheden en beroemde muzikanten een ideale plek om te wonen.

 

Het winkelhart van Beverly Hills is dan ook anders dan een doorsnee winkelgebied. Hier zijn het vooral de dure merken die zich gevestigd hebben in Rodeo Drive en omringende straten. Als je hier gaat winkelen zie je regelmatig exotische auto's door de straten rijden. Als je een klein beetje geluk hebt loop je nog een echte beroemdheid tegen het lijf.

 
Meer informatie?

Beverly Hills
Los Angeles informatie
Los Angeles bezienswaardigheden
Los Angeles voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl