bijzondere plaatsen > Emiraten > Dubai > The Walk Dubai

THE WALK DUBAI

DUBAI

Aan Jumeirah Beach Front in Dubai verrees aan het begin van deze eeuw "The Walk". Dit vele miljoenen kostende onroerend goed project bestaat uit appartementen, hotels, winkels, restaurants en een lange wandel boulevard langs één van de mooiste stranden van Dubai.

Overdag kun je op het strand genieten van de zon, terwijl achter je de zandkleurige appartementencomplexen en hotels uit het niets lijken omhoog lijken te komen. Het hele gebied heeft al de bijnaam "Manhattan van Dubai".

 

's Avonds komen toeristen en locals massaal af op de terrasjes. Tot na middernacht heerst er een gezellige drukte. De weg langs The Walk is dé plek waar men met dure auto's cruiset. Voor autoliefhebbers is het de plek om bijzondere auto's te spotten.

 
Meer informatie?

The Walk Dubai
The Walk Dubai
Dubai bezienswaardigheden
Dubai voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl