bijzondere plaatsen > Emiraten > Dubai > Souk Madinat

SOUK MADINAT

DUBAI

Souk Madinat is onderdeel van Madinat Jumeirah, een prachtig complex van hotels, horeca en winkels in Dubai. Souk Madinat is een geheel in traditionele stijl ontworpen winkelcentrum, waar je vooral echte lokale producten kunt kopen. Vooral vanwege de typisch Arabische sfeer heeft Souk Madinat een enorme aantrekkingskracht op toeristen.

Souk Madinat is het enige deel van het gehele complex dat je vrij kunt bezoeken zonder dat je gast bent in één van de bijbehorende hotels of van één van de vele restaurants die bij de hotels horen. Parkeren doe je in de parkeergarage onder het winkelcentrum.

Uniek onderdeel van het complex wordt gevormd door de waterwegen. Met abra's, de traditionele bootjes, kun je je als gast laten vervoeren. Als niet-gast kun je vanaf de waterkant van Souk Madinat een rondvaart maken die ongeveer twintig minuten in beslag neemt.

 
Meer informatie?

Souk Madinat
Souk Madinat Jumeirah
Dubai vakantie

Dubai voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl