bijzondere plaatsen > Emiraten > Dubai > Miracle Garden

MIRACLE GARDEN

DUBAI

Bloemen in de woestijn? Jazeker, want in Dubai kan alles. Miracle Garden is een enorme bloementuin die aangelegd is in de woestijn van Dubai. Tientallen miljoenen bloemen zijn hier verwerkt binnen bloemenvelden en prachtige kunstwerken waarbij de bloemen een extra dimensie geven aan de objecten.

Miracle Garden trekt jaarlijks een groot aantal locale en internationale bezoekers. Miracle Garden is voor inwoners van Dubai een populaire plek voor familie-uitjes en kinderfeestjes. Als toerist kun je je hier prima een uur tot twee uur vermaken. Miracle Garden is geopend van november tot begin april.

 

Miracle Garden bestaat op dit moment uit twee delen plus een vlindertuin. Voor de vlindertuin moet je extra bijbetalen. Op het terrein zijn er een paar plekken waar je iets te eten of drinken kunt kopen. Ook zijn er plekken ingericht waar je lekker even kunt zitten.

 
Meer informatie?

Miracle Garden Dubai
Miracle Garden Dubai
Dubai tips

Dubai voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl