bijzondere plaatsen > Emiraten > Dubai > Mall of the Emirates

MALL OF THE EMIRATES

DUBAI

Het meest luxe en uitgebreide winkelcentrum van Dubai is volgens velen de Mall of the Emirates. Behalve uiteenlopend winkelplezier in winkels als Miu Miu, Top Shop, Karen Miller, Balenciaga, Burberry, Dolce & Gabbana, Gucci, Hogan, Missoni en Patek Phillipe, kun je er ook nog heel veel ander entertainment opzoeken.

De Mall of the Emirates heeft namelijk ook een super mooie skihal waar je een compleet outfit kunt huren om vervolgens op je ski of snowboard een paar spannende afdalingen te maken. De temperatuur loopt buiten snel op, maar hier binnen is het altijd koud. Vergeet ook niet een bezoek aan de pinguïns te brengen.

 

Kinderen hoeven zich in het geheel niet te vervelen in dit winkelcentrum aan de Sheikh Zayed Road. Op de tweede verdieping vind je er namelijk Magic Planet. Een speelhal waar je naar hartenlust kunt gamen of kunt spelen met andere leeftijdsgenoten. En ben je even klaar met winkelen, dan pak je gewoon nog even een film mee.

 
Meer informatie?

Mall of the Emirates
Mall of the Emirates
Dubai vakantie

Dubai voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl