bijzondere plaatsen > Emiraten > Dubai > Gold Souk

GOLD SOUK

DUBAI

Het goud schittert in Dubai vanuit verschillende richtingen. Maar het meest vanuit de wijk Deira. In deze aangename wijk bevindt zich namelijk de Gold Souk van Dubai. Twee autovrije straten zijn gevuld met winkels waar je allerlei fonkelende sieraden kunt kopen. Behalve toeristen zie je hier ook veel lokale bevolking.

Een wandeling door de Gold Souk levert al snel contact op. Meerdere malen wordt je hier aangesproken om vooral eens binnen te komen kijken. De etalages liggen vol met smaakvolle, maar ook zeker minder elegante juwelen. Enorme knotsen van ringen en andere protserige stukken laten je wenkbrauwen fronzen.

 

De prijzen van de sieraden worden berekend via het gewicht. Op dit bedrag komt en percentage voor het handwerk en de stenen die er eventueel in zijn verwerkt. Het loont dan ook zeker de moeite om goed rond te kijken alvorens je in gesprek gaat over de definitieve prijs. Want natuurlijk behoor je goed te onderhandelen.

 
Meer informatie?

Gold Souk
Dubai bezienswaardigheden top 10
Dubai vakantie

Dubai voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl