bijzondere plaatsen > Emiraten > Dubai > Dubai woestijn

DUBAI WOESTIJN

DUBAI

Een bezoek aan het emiraat Dubai is niet compleet zonder een tocht door de woestijn te maken. De mooiste tochten maak je aan het einde van de dag, als de grootste hitte verdwijnt en je kunt genieten van een bijzondere zonsondergang. Het zand kleurt steeds roder naarmate het zonlicht verdwijnt.

In de woestijn kom je kamelenhoeders tegen. De dromedarissen poseren gewillig voor de lenzen van fotograferende toeristen. De tocht door de woestijn zelf doe je met vierwielaangedreven SUV's. Zo'n 'desert safari' kan in konvooi of lekker individueel.

 

De late sessie wordt meestal afgesloten met een diner in de woestijn. Zo'n avond is inclusief sisha's (waterpijp), buikdans en andere vertier. Voor toeristen een geweldige manier om een indrukwekkende tocht door de woestijn van Dubai af te sluiten.

 
Meer informatie?

Desert safari in Dubai
Dubai bezienswaardigheden
Dubai tips

Dubai voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl