bijzondere plaatsen > Emiraten > Dubai > Dubai Mall

DUBAI MALL

DUBAI

Hét winkelcentrum van Downtown Dubai is de Dubai Mall. Dit ruim twaalfhonderd winkelunits tellende winkelcentrum is het grootste winkelcentrum ter wereld. Maar liefst een half miljoen vierkante meter aan winkeloppervlakte verwelkomen dagelijks tienduizenden bezoekers.

De Dubai Mall is zeven dagen per week geopend. Behalve winkelplezier biedt de shopping mall ook een ijsbaan, diverse restaurants, een bioscoop, een enorm gamescentrum en een enorm aquarium waarin meer dan dertigduizend vissen leven. Om alle auto's van bezoekers een plekje te geven is er plek voor duizenden auto's in de bijbehorende parkeergarage.

Als je de Dubai Mall uitloopt aan de zuidkant dan sta je oog in oog met Burj Khalifa; het hoogste gebouw ter wereld. Het bezoekers centrum van deze enorme toren bevindt zich in de Dubai Mall. Van hieruit kun je naar het bezoekersplatform in Burj Khalifa gaan.

 
Meer informatie?

Dubai Mall
Dubai Mall
Dubai Mall

Dubai voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl