bijzondere plaatsen > Emiraten > Dubai > Belgian Beer Café

BELGIAN BEER CAFÉ

DUBAI

Belgian Beer Café is een keten van kosmopolitische cafés waar je kunt genieten van Belgische bieren, hapjes en voedsel. Je vindt Belgian Beer Cafés dan ook vooral in grotere steden in allerlei landen wereldwijd. In 2012 opende de tweede vestiging in Dubai. Deze is gevestigd in Souk Madinat.

Een Belgian Beer Café heeft als filosofie dat je na een dag hard werken hier tot ontspanning komt onder het genot van een lekkere Belgische pint en een heerlijke Vlaamse hap. Op de kaart staan dan ook heerlijke Belgische gerechten zoals Vlaamse stoof met frieten en mosseltjes.

 

In de zaak zijn allerlei Belgische accessoires verwerkt zoals reclame van Belgische bieren, de Belgische vlag en allerlei Nederlandse teksten. Binnen een stad als Dubai is een dergelijke plek vrij uniek te noemen. Wie denkt dat er alleen maar Belgenen Nederlanders komen die heeft het overigens mis. Het café trekt publiek van verschillende nationaliteiten.

 
Meer informatie?

Belgian Beer Café
Belgian Beer Café
Dubai vakantie

Dubai voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl