bijzondere plaatsen > Emiraten > Dubai > Atlantis The Palm

ATLANTIS THE PALM

DUBAI

Aan het eind van Palm Jumeirah in Dubai ligt het indrukwekkende Atlantis The Palm hotel. Het luxe hotel is gebaseerd op de legende van de verzonken stad Atlantis. Elk detail in het hotel is een verwijzing naar Atlantis.

Wie in één van de ruim twaalfhonderd kamers en suites wil verblijven die moet redelijk diep in de buidel tasten. Je verblijft dan wel in een sprookjesachtig mooi hotel in het fantastische Dubai, met een fraai wit privéstrand en gratis toegang tot waterpark Aquaventure.

 

Atlantis The Palm is helemaal áf. Wie zin heeft die kan genieten van culinaire hoogstandjes, zwemmen met dolfijnen of 's avonds lekker loungen op het strand

 
Meer informatie?

Atlantis The Palm
Atlantis The Palm
Dubai all inclusive hotels

Dubai voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl