bijzondere plaatsen > Emiraten > Dubai > Aquaventure

AQUAVENTURE

DUBAI

Aquaventure is een groot waterpark dat op Palm Jumeirah ligt, één van de kunstmatige eilanden bij Dubai. Aquaventure maakt deel uit van het enorme Atlantis The Palm Resort, maar is ook voor niet-gasten van dit vrij exclusieve hotel te bezoeken. Voor extra's zoals kluisjes en gebruik van badlakens van het park moet je bijbetalen.

Behalve gewoon zwemmen en van het strand genieten kun je in Aquaventure van diverse waterattracties gebruik maken zoals glijbanen, lazy rivers en een waterspeeltuin voor kinderen. Erg leuk is om met een 'tube' door een koker te dobberen, omringd door vissen, roggen en haaien. Wie wil die kan duiken tussen de haaien of zwemmen met dolfijnen.

 

Aquaventure trekt dagelijks zo'n drie tot vijfduizend bezoekers. Er gaat een speciale monorail van het begin van Palm Jumeirah naar het Aquaventure waterpark. De drukste dagen zijn donderdag, vrijdag en zaterdag. Vooral op vrijdag kan het druk zijn, omdat deze dag als weekeind beschouwd wordt in Dubai.

 
Meer informatie?

Aquaventure
Aquaventure
Dubai vakantie

Dubai voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl