bijzondere plaatsen > Emiraten > Al Ain > Al Ain Zoo

AL AIN ZOO

AL AIN

De Al Ain Zoo is de grootste en meest gerenommeerde dierentuin uit de regio. De dierentuin ligt aan de zuidkant van Al Ain en is één van de topattracties van de stad. Dat merk je vooral als je hier in de wintermaanden op een vrijdag naartoe gaat en het er wemelt het van de families. Voor de kinderen is er een kinderboerderij.

De dierentuin is mooi aangelegd en doet modern aan met grote open ruimtes. Zowel de dierenverblijven als het deel waar de bezoekers lopen is goed onderhouden en zeer netjes. Je ziet dan ook altijd wel mensen vegen of poetsen als je door de dierentuin loopt. Op diverse plekken zijn tentdoeken aangebracht tegen de zon.

 

Naast een aantal gebruikelijke dieren zoals giraffes, leeuwen en krokodillen zijn er ook een aantal bijzondere soorten te bewonderen zoals de Arabische oryx en de vrij zeldzame witte tijger. Enkele keren per dag wordt er een vogelshow gehouden in de Al Ain Zoo. In het zomerseizoen gaat de dierentuin pas om 16 uur open.

 
Meer informatie?

Al Ain Zoo
Al Ain Zoo
Al Ain bezienswaardigheden
Al Ain

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl