bijzondere plaatsen > Emiraten > Abu Dhabi > Ferrari World Abu Dhabi

FERRARI WORLD ABU DHABI

ABU DHABI

Op het eiland Yas ligt een enorm indoor pretpark dat helemaal gewijd is aan het Italiaanse sportautomerk Ferrari. Onder de naam Ferrari World Abu Dhabi vind je hier van alles wat te maken heeft met snelheid, Ferrari en adrenaline onder één prachtig Ferrarirood dak. Dit dak is versierd met het logo van Ferrari.

De reden dat het een indoor park is, heeft alles te maken met het klimaat van Abu Dhabi. Op deze manier is Ferrari World ook nog interessant om in de snikhete zomer te bezoeken. Achtbaan Formula Rossa ligt wel vrijwel geheel in de buitenlucht. Je zult in deze attractie eerder zweetdruppels krijgen van de kick dan van de hitte.

 

Ferrari World Abu Dhabi is geschikt voor alle leeftijden. De kids zullen vooral interesse tonen in de meer dan twintig attracties die je hier vindt. Voor liefhebbers van het automerk Ferrari (en autoliefhebbers in het algemeen) staan er een aantal prachtige echte Ferrari's opgesteld in het drukbezochte attractiepark.

 
Meer informatie?

Ferrari World Abu Dhabi
Ferrari World Abu Dhabi
Abu Dhabi bezienswaardigheden
Abu Dhabi voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl