bijzondere plaatsen > Turkije > Antalya > Lara

LARA

ANTALYA

Ten oosten van de stad Antalya ligt Lara Beach. Langs dit strand is de afgelopen decennia een complete toeristenstad ontstaan die bekend is als Lara. Hoewel Lara eigenlijk gewoon bij Antalya hoort, wordt Lara steeds vaker als een aparte bestemming gezien. Veel toeristen zijn vaak specifiek op zoek naar Lara vakanties.

Het kenmerkende aan Lara is de aaneenschakeling van luxe hotelresorts die zich kilometers lang uitstrekt langs het goudgele zandstrand. De architectuur die toegepast is laat zich het beste omschrijven als uitbundig. Stijlelementen uit de Ottomaanse periode zorgen voor bijzondere architectonische creaties.

 

Het westelijke stukje van Lara Beach bestaat uit beachclubs, waar in de zomermaanden volop gezonnebaad en gefeest wordt. Het uitgaansleven van Lara concentreert zich hier. Voor hotelgasten betekent dit dat ze de taxi moeten nemen om te gaan stappen in de clubs die aan het strand liggen.

 
Meer informatie?

Lara
Lara
Lara klimaatinfo
Antalya bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl