bijzondere plaatsen > TsjechiŽ > Stezka korunami stromů Lipno

STEZKA KORUNAMI STROMU LIPNO

TSJECHIň

Stezka korunami stromů Lipno is een wandelbelevenis op ongeveer negenhonderd meter hoogte. Deze wandel- en klauterberg staat op de top van de heuvel Kramolin bij het Lipnomeer, nabij het dorp Lipno nad Vltavou.

Het parcours heeft een totale lengte van 675 meter. Onderweg kom je 11 zogenaamde adrenaline-stops tegen. Het wandelparcours eindigt in een grote houten toren. Aan het einde heb je de keuze om terug te lopen of om via een 52 meter lange glijbaan naar beneden te gaan. Voor de glijbaan moet je wel extra betalen.

 

Voordat je naar beneden gaat moet je natuurlijk eerst vanaf de top van de toren genieten van het prachtige uitzicht. Je kijkt vanaf de bovenste verdieping uit over het Lipnomeer, Lipno nad Vltavou en de wijde omgeving. Stezka korunami stromů Lipno is het hele jaar geopend. Houd in de winter rekening met bevroren (dus gladde) wandelpaden.

 
Meer informatie?

Stezka korunami stromů Lipno
Het Lipnomeer
Het Lipnomeer
Lipnomeer bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl