bijzondere plaatsen > Thailand > Phuket > Patong Beach

PATONG BEACH

PHUKET

De allerdrukste en meest populaire badplaats van Phuket is Patong. Het strand, Patong Beach, staat dan ook wereldwijd bekend als de beste plaats voor een strandvakantie in Phuket. Dat brengt wel een nadeel met zich mee: het is er vrijwel altijd druk. Dat geldt vooral tijdens het hoogseizoen dat in december aanvangt.

Wie op zoek is naar rust die zou Patong Beach eigenlijk moeten vermijden. Patong Beach is het Zandvoort van Phuket waar naast het fijne zandstrand vol ruisende palmbomen sprake is van veel amusement in alle vormen. Vooral het uitgaansleven in het dorp zelf is berucht. Daarnaast zijn de straten van Paring zijn dag en nacht chaotisch door het drukke verkeer.

 

Zelfs op het strand merk je dat het drukker is dan een gemiddeld Thais strand. Allerlei vormen van watersport en andere activiteiten vinden plaats op het water of het strand zelf. Denk hierbij aan parasailing, waterskiŽn, kooklessen, bowlen en nog veel meer. Roken is op het strand verboden. Om het milieu te beschermen mag je alleen nog in rookzones langs het strand roken.

 
Meer informatie?

Phuket bezienswaardigheden top 10
beste reistijd voor Phuket
Phuket klimaatinfo
Phuket voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl