PHUKET / THAILAND

 

Bijzondere plaatsen in Phuket

Phuket is een provincie in het zuidwesten van Thailand die voor een groot deel uit het gelijknamige eiland Phuket bestaat. Binnen Thailand is Phuket veruit de populairste vakantiebestemming. Sommige bronnen menen dat Phuket zelfs de populairste toeristische bestemming in zuidoost AziŽ is, maar wij hebben geen cijfers gezien die deze stelling onderbouwen. Er zijn twee belangrijke redenen om naar Phuket te reizen: de fraaie stranden en het warme tropische klimaat. Phuket is vooral tijdens onze wintermaanden erg populair. Dit is lokaal de droge periode, dus het meest optimale seizoen voor een heerlijke strandvakantie.

Dat Phuket populair is merk je aan het verkeer, aan de prijzen en aan de drukte in de hotels. Op het moment dat het regenseizoen aanbreekt merk je dat het allemaal wat rustiger en vaak ook goedkoper wordt. Gelukkig kun je je op dagen dat het regent nog prima bezighouden in Phuket. Er zijn verschillende bezienswaardigheden te bewonderen die ook bij wat minder goed weer de moeite waard zijn.

 

Bijzondere plaatsen in Phuket

Op deze site kun je de volgende bijzondere plaatsen in Phuket bewonderen:
 
Patong Beach
Sarasin Bridge
Wat Chalong
 

Bijzondere plaatsen in Thailand

Phuket ligt in Thailand. Wil je alle bijzondere plaatsen in Thailand zien?
Ga dan naar onze Thailand pagina!

MEER INFORMATIE OVER PHUKET

Phuket bezienswaardigheden top 10
Phuket in 24 foto's
Phuket informatie
Phuket voor beginners

PHUKET WEER & KLIMAAT

Phuket klimaatinfo
beste reisperiode voor een vakantie in Phuket
winterzon in Phuket

 

   
 
Volg ons op Facebook

Via onze facebookpagina kun je op de hoogte blijven van updates van bijzondereplaatsen.nl, reageren op bijzondere plaatsen of jouw bijzondere plaatsen met ons delen!

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl