bijzondere plaatsen > Thailand > Bangkok > Khao San Road

KHAO SAN ROAD

BANGKOK

De bekendste straat van Bangkok of misschien wel van heel Thailand is Khao San Road. Deze straat is het hart van de backpackerswijk Banglamphu. Voor veel backpackers is Thanon Khao San dan ook het begin- en/of het eindpunt van een rondreis door Thailand. Khao San Road is de drukste straat die van vroeg op de dag tot diep in de nacht levendig is.

In en rondom Khao San Road vind je tientallen hostels en goedkope hotels. Door de populariteit van dit gebied overstijgen de prijzen van een deel van de accommodaties de budgetten van een gemiddelde backpacker. Toch moet het nog steeds niet zo lastig zijn om in de buurt een betaalbare slaapplek te vinden.

 

Het winkelaanbod richt zich hier duidelijk op toeristen, net als de vele horeca. De prijzen zijn nog steeds laag. In vergelijking tot een aantal jaren geleden zie je wel dat het niet meer zo spotgoedkoop was als dat het ooit was. Succes heeft ook hier zijn prijs. In de avonduren is Khao San Road erg luidruchtig door de livemuziek die in de vele bars gespeeld wordt.

 
Meer informatie?

Bangkok bezienswaardigheden top 10
Bangkok in één dag
Bangkok informatie
Bangkok voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl