bijzondere plaatsen > Thailand > Bangkok > Chatuchak Weekend Market

CHATUCHAK WEEKEND MARKET

BANGKOK

De Moeder aller Markten. Dat is de bijnaam waaronder de Chatuchak Weekend Market vooral bekend staat. Deze weekendmarkt is de grootste markt van Bangkok en van heel Thailand. Met een oppervlakte van meer dan 100.000 vierkante meter behoort deze grotendeels overdekte markt zelfs tot de grootste markten ter wereld.

Het aantal kraampjes en stalletjes dat je op de Chatuchak Weekend Market kunt bezoeken loopt uiteen van 10.000 tot misschien wel meer dan 15.000. Feit is dat het aanbod op deze markt enorm is. Om enigszins overzicht te houden zijn de verschillende soorten goederen ingedeeld in secties, zoals bijvoorbeeld boeken of dieren.

 

Hoewel de Chatuchak Weekend Market deels ook op doordeweekse dagen open is, zijn het de zaterdag en de zondag dat je hier naartoe moet komen. Dat kun je doen met de Sky Train (Sukhumvit Line station Mo Chit) of met de metro. Je moet dan uitstappen bij station Chatuchak Park. Let op deze markt goed op voor zakkenrollers die geregeld toeslaan!

 
Meer informatie?

Bangkok bezienswaardigheden top 10
Bangkok in één dag
Bangkok informatie
Bangkok voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl