BANGKOK / THAILAND

 

Bijzondere plaatsen in Bangkok

De metropool Bangkok is veruit de grootste stad van Thailand en tevens sinds de achttiende eeuw ook de hoofdstad van dit prachtige Aziatische land. Met meer dan acht miljoen inwoners is Bangkok een wereldstad die 24 uur pr dag leeft. Wie rust wil hebben die kan Bangkok beter vermijden. Op het moment dat de laatste nachtbrakers huiswaarts gekeerd zijn komt het forensenverkeer van de nieuwe dag alweer op gang, openen de eerste koffietentjes hun deuren en worden de straten schoongeveegd. Bangkok is voor veel toeristen die Thailand bezoeken een eerste kennismaking met dit land. Vaak wordt een rondreis door dit prachtige land gestart met een paar dagen in Bangkok. Wie dat doet die hoeft zich hier geen enkel moment te vervelen. Er is voldoende te zien, te doen en te beleven. Omdat de stad geen echt centrum kent zijn er verschillende buurten en wijken die de moeite waard zijn. Wat bijna een 'must' is als je Bangkok bezoekt is om in ieder geval tenminste één van de vele boeddhistische tempels te bezoeken. Ook ontkom je er eigenlijk bijna niet aan om ook een keertje op straat te eten bij de vele stalletjes waar je de Thaise keuken in optima forma kunt ontdekken.

 

Bijzondere plaatsen in Bangkok

Op deze site kun je de volgende bijzondere plaatsen in Bangkok bewonderen:
 
Chatuchak Weekend Market
Chinatown
Khao San Road
Lumpini Park
Wat Phra Kaew
Wat Saket
 

Bijzondere plaatsen in Thailand

Bangkok ligt in Thailand. Wil je alle bijzondere plaatsen in Thailand zien?
Ga dan naar onze Thailand pagina!

MEER INFORMATIE OVER BANGKOK

Bangkok bezienswaardigheden top 10
Bangkok in 24 foto's
Bangkok in één dag
Bangkok informatie
Bangkok informatie
Bangkok voor beginners

BANGKOK WEER & KLIMAAT

Bangkok klimaatinfo
beste reisperiode voor een vakantie in Bangkok
winterzon in Bangkok

 

   
 
Volg ons op Facebook

Via onze facebookpagina kun je op de hoogte blijven van updates van bijzondereplaatsen.nl, reageren op bijzondere plaatsen of jouw bijzondere plaatsen met ons delen!

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl