bijzondere plaatsen > Tanzania > Zanzibar > Stone Town

STONE TOWN

ZANZIBAR

Stone Town is het historische deel van Zanzibar-stad de hoofdstad van het eiland en de staat Zanzibar. Stone Town is in zijn geheel op de werelderfgoedlijst van de Unesco geplaatst. Mede hierdoor heeft de stad zijn authentieke karakter weten te behouden.

In Stone Town zijn een groot aantal van de bezienswaardigheden van Zanzibar te vinden. Denk hierbij aan het Paleis van de Sultan, het House of Wonders en natuurlijk het geboortehuis van Freddy Mercury. Deze kom je allemaal tegen terwijl je door de straten van Stone Town aan het wandelen bent.

 

Als je door de straten loopt let dan ook even goed op de grote verscheidenheid aan deuren die je tegenkomt. Hieraan kun je zien waar de oorspronkelijke bewoners van het huis vandaag kwamen. Een bezoek aan Stone Town is een must tijdens je vakantie op Zanzibar.

 
Meer informatie?

Stone Town
winterzon op Zanzibar
Zanzibar bezienswaardigheden top 10
Zanzibar voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl