bijzondere plaatsen > Tanzania > Zanzibar > Blue Safari

BLUE SAFARI

ZANZIBAR

The Blue Safari is de populairste excursie die op Zanzibar gemaakt kan worden. De plaats waar deze excursie plaatsvindt hangt erg af van de weersomstandigheden, maar de ingrediënten zijn altijd hetzelfde. De dag begint met een busreis naar het strand.

Vanaf het strand loop je naar je boot toe waar je eerst op zoek gaat naar dolfijnen. Het is niet gegarandeerd dat je deze bijzondere dieren tegen zal komen, de kans erop is ongeveer 50%. Als je ze mag tegenkomen dan volg je ze een poosje voor richting een eilandje gaat. Bij het eiland zijn enkele prachtige koraalriffen te vinden.

 

Na het snorkelen staat er op het strand een grote barbecue klaar waar heerlijk stukken kip en kreeften worden klaargemaakt. Afhankelijk van welk eiland je bezoek kun je ook nog een mangrovebos bezoeken en een immense baobabboom zien. Na dit alles is het tij om op de dhow terug te zeilen naar Zanzibar.

 
Meer informatie?

Blue Safari
winterzon op Zanzibar
Zanzibar bezienswaardigheden top 10
Zanzibar voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl