bijzondere plaatsen > Sri Lanka > Knuckles Mountain Range

KNUCKLES MOUNTAIN RANGE

SRI LANKA

De Knuckles mountain range ligt net buiten de stad Kandy. Wie de drukte van de stad even wil ontvluchten kan hier tot rust komen in de prachtige natuur. Omdat de heuvels wat hoger gelegen zijn rijd je al snel tussen de theevelden. Met overal prachtig uitzicht.

Alle klimaatsoorten van Sri Lanka zijn in dit gebied zon beetje verenigd. Er zijn zones met dennenbomen waarbij het lijkt of je in Noord-Europa bent, gebieden met grote theeplantages en bossen met de meest uiteenlopende orchidee soorten en planten.

 

Er zijn diverse plekken om even te stoppen. Je kunt onderweg douchen onder een waterval en op en van de theeplantages is rondom het stuwmeer een wandelpad met diverse picknickplaatsen aangelegd. Inwoners uit Kandy komen hier graag in het weekend om te picknicken.

 
Meer informatie?

Knuckles Mountain Range
Sri Lanka voor beginners
Sri Lanka bezienswaardigheden top 10
winterzon in Sri Lanka

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl