bijzondere plaatsen > Sri Lanka > Kandy Central Market

KANDY CENTRAL MARKET

SRI LANKA

In het stadscentrum van Kandy vindt je de centrale markt van Kandy. In en rondom de markt is het een drukte van belang. Verkopers die hun producten aan de man proberen te krijgen, loterij verkopers die luidkeels de lotnummers door een microfoon schreeuwen en het getoeter van het verkeer in de stad.

De markt is gevestigd in een mooi oud pand. Op de markt is een keur aan producten te vinden. Groten hoeveelheden specerijen staan bij diverse kraampjes uitgestald. Er is een keur aan de meest exotische soorten groenten en fruit.

 

Wie een zwakke maag heeft slaat het stuk waar vlees wordt gekocht beter over. Waar de klant bij staat wordt de kop van een geit afgehakt. Ogen liggen nog op het hakblok en overal hangen darmen te drogen om te worden verwerkt. Omdat alles niet gekoeld gebeurt hangt er in dit stuk een bijzondere geur.

 
Meer informatie?

Kandy
Sri Lanka voor beginners
Sri Lanka bezienswaardigheden top 10
winterzon in Sri Lanka

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl