bijzondere plaatsen > Sri Lanka > Ella Rock

ELLA ROCK

SRI LANKA

Ella Rock is gelegen bij het bij backpackers steeds populairder wordende dorp Ella. Om bij de rots te komen volg je eerst een tijdje de spoorlijn vanuit het dorp. De trein hoor je van verre aankomen en gaat zo sloom dat je ruim de tijd hebt op zij te springen.

Vanaf de rails ga je bij de kleine waterval de bossen verder in naar boven naar Ella Rock. De klim naar boven is erg steil en let op wanneer je door de bossen heen loopt. In sommige bomen zitten grote bijennesten die slecht tegen veel lawaai van mensen kunnen.

 

Handige kinderen uit de buurt wijzen je graag de weg naar boven voor een kleine vergoeding natuurlijk. Wie de steile klim naar boven heeft voltooid kan hier genieten van een prachtig uitzicht over Ella en omgeving. Wie verder wil wandelen kan vanuit hier verder de omgeving intrekken.

 
Meer informatie?

Ella Rock
Sri Lanka voor beginners
Sri Lanka klimaat en beste reistijd
winterzon in Sri Lanka

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl