bijzondere plaatsen > Spanje > Valencia > Keramiekmuseum

KERAMIEKMUSEUM

VALENCIA

Het keramiekmuseum van Valencia behoort tot de grootste en meest indrukwekkende van Spanje en misschien wel van de hele wereld. Het museum is gevestigd in ”el Palacio Marqués de Dos Aguas” een voormalig paleis dat aan de buitenzijde is opgesierd met vele prachtige beelden.

De binnenzijde van het museum is al net zo mooi. In prachtige stijlkamers worden de verschillende keramieken voorwerpen getoond. Naast de vaste collectie worden er ook behoorlijk wat moderne keramieken objecten in het museum getoond. De combinatie van oude en nieuwe objecten zorgen voor een speels geheel.

 

Het keramiek museum van Valencia is te vinden in het historische centrum van de stad op enkele minuten lopen van het centrale plein van de stad. Het museum en met name de schitterende gevel van het museum maken deel uit van meerdere historische windelingen door de stad.

 
Meer informatie?

Keramiekmuseum
Valencia voor beginners
Valencia informatie
Valencia in één dag

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl