SAN SEBASTIAN / SPANJE

 

Bijzondere plaatsen in San Sebastian

San Sebastian is een badplaats in het noorden van Spanje. De lokale mensen hebben liever dat je het hebt over een plaats in Baskenland dan in Spanje, want naar schatting zo'n negentig procent van de inwoners zouden het liefst zien dat Baskenland zich af zou scheiden van Spanje. Op dit moment is Baskenland wel een autonome regio binnen Spanje, waardoor een bepaalde vrijheid is wat betreft een aantal wetten zoals bijvoorbeeld belastingen. San Sebastian is een mondaine strandbestemming waar vooral Basken al jarenlang komen om te genieten van het strandleven. De ligging aan een prachtige baai zorgt voor een enorme aantrekkingskracht op toeristen. Tel daar de relaxte sfeer en de heerlijke culinaire uitdagingen bij op en je hebt een perfecte vakantiebestemming.

Waar San Sebastian vooral om bekend staat zijn de vele bars waar je de hele dag door pinxtos kunt eten. Pinxtos zijn de lokale variant op tapas. Het zijn kleine hapjes die op de bar uitgestald staan. Meestal zit er een stokje doorheen. De meeste pinxtosbars vind je in het oude centrum van San Sebastian. Mocht je de andere wijken in gaan dan sta je wat meer tussen de locals.

 

Bijzondere plaatsen op San Sebastian

Op deze site kun je de volgende bijzondere plaatsen in San Sebastian bewonderen:
 
La Concha strand
Parte Vieja
Santa Clara
 

Bijzondere plaatsen in Spanje

De stad San Sebastian behoort tot Spanje. Wil je alle bijzondere plaatsen in Spanje zien?
Ga dan naar onze Spanje pagina!

MEER INFORMATIE OVER SAN SEBASTIAN

San Sebastian bezienswaardigheden top 10
San Sebastian in één dag
San Sebastian informatie

SAN SEBASTIAN WEER & KLIMAAT

San Sebastian klimaatinfo

SAN SEBASTIAN OP STARTPAGINA.NL

San Sebastian startpagina

 

   
 
Volg ons op Facebook

Via onze facebookpagina kun je op de hoogte blijven van updates van bijzondereplaatsen.nl, reageren op bijzondere plaatsen of jouw bijzondere plaatsen met ons delen!

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl