bijzondere plaatsen > Spanje > Menorca > S’Albufera d’Es Grau

S'ALBUFERA D'ES GRAU

MENORCA

Het Parc Naturel S’Albufera d’Es Grau is het mooiste grootste en belangrijkste natuurpark van Menorca. Het is niet voor niets door de Unesco benoemd als beschemrd bioreservaat. Het natuurpark is te vinden in het noordoosten van het menorca bij de plaats Es Grau.

Een van de dingen die dit gebied zo bijzonder maakt is dat het er erg groen is en er meerdere grote en kleine meertjes en poelen te vinden zijn. Ondanks het feit dat het een beschermd natuurpark is zijn grote delen gewoon geopend voor het publiek.

 

Er zijn in het natuurpark enkele prachtige wandelingen te vinden die je meenemen langs de unieke flora en fauna van het Parc Naturel S’Albufera d’Es Grau. Verder zijn er in het park enkele mooie stranden te vinden waar je in alle rust kunt genieten van de schoonheid van Menorca.

 
Meer informatie?

S’Albufera d’Es Grau
Menorca bezienswaardigheden
mooiste dorpjes op Menorca
Menorca voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl