bijzondere plaatsen > Spanje > Mallorca > Klooster van Lluc

KLOOSTER VAN LLUC

MALLORCA

Het klooster van Lluc is een bedevaartsoord waar al meer dan 800 jaar pelgrims naar toe komen. Het klooster is gelegen in de bergen in de noordwestelijke uithoek van het eiland Mallorca. Pelgrims komen vooral om de Zwarte Madonna te bewonderen.

Het klooster is gelegen in de bergen in een erg mooie omgeving. Vanaf diverse plaatsen in het klooster heb je uitzicht over grote bergpieken. Wil je wat langer blijven dan huur je een kamer of appartement in het klooster. Ja slaapt dan in een van de eeuwenoude verblijven.

 

Het mooiste uitzicht van het klooster heb je als je de kruisweg loopt. Via en pad dat de berg opslingert kom je langs de diverse stadia van de lijdensweg van Jezus. Het pad loopt door het bos naar boven. Boven op de berg aangekomen wordt je getrakteerd op een prachtig uitzicht.

 
Meer informatie?

Klooster van Lluc
Mallorca bezienswaardigheden
Mallorca top10
Mallorca voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl