bijzondere plaatsen > Spanje > Mallorca > Boulevard van El Arenal

BOULEVARD VAN EL ARENAL

MALLORCA

De Boulevard van El Arenal is één van de drukst bezochte boulevards op het eiland Mallorca. Overdag liggen de stranden hier vol met zon genieters. In de avonduren veranderd de boulevard in een populair uitgaansgebied. Aan de boulevard zijn enkele populaire clubs te vinden.

El Arenal is een vakantiebestemming waar voornamelijk jongeren te vinden zijn. Het entertainment is hier dan ook voornamelijk op jongeren gericht. Zo worden er in de verschillende strandwinkeltjes emmers met sangria en andere alcoholische dranken verkocht.

 

Er verblijven in El Arenal hoofdzakelijk Duitsers waardoor de boulevard in de avonduren veranderd in een heuse Duitse bierstube. Om het publiek naar de verschillende discotheken te krijgen worden er zo goed als iedere avond optochten met schaars geklede dames gehouden.

 
Meer informatie?

mooiste dorpjes op Mallorca
Mallorca bezienswaardigheden
Mallorca informatie
Mallorca voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl