bijzondere plaatsen > Spanje > Mallorca > Aquarium van Mallorca

AQUARIUM VAN MALLORCA

MALLORCA

Het Aquarium van Mallorca vind je in de buitenwijken van de stad Palma. Het aquarium richt zich vooral op bezoekers met jonge kinderen. In de diverse aquaria worden eerst de dieren uit de nabije zee tentoongesteld. Alle mooie vissen, schelp- en schaaldieren uit de middellandse zee komen voorbij.

Het Aquarium heeft diverse “werelden”. Na de middellandse zee kom je in tropische wateren terecht, is er een jungle en een enorm haaienbassin. Vooral het haaienbassin is uiteraard erg indrukwekkend. In de zomermaanden zijn ook in de tuin in de vijvers diverse waterdieren te bezichtigen.

 

Voor de kleintjes valt er in het aquarium veel te spelen. In de tuin is er een heuse piratenboot en staan er enkele grote springkussens. In het aquarium zelf kom je aan het einde van je bezoek een binnenspeeltuin tegen waar de kleintjes naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren.

 
Meer informatie?

Aquarium van Mallorca
Palma de Mallorca
Mallorca top10
Mallorca voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl