bijzondere plaatsen > Spanje > Malaga > Museo Interactivo de la Música

MUSEO INTERACTIVO DE LA MÚSICA

MALAGA

Het interactieve muziekmuseum in Malaga bestaat uit een enorme expositie van meer dan 300 muziekinstrumenten. De muziekinstrumenten zijn per instrumentengroep door het gehele museum opgesteld. In de centrale hal staan ook een aantal mooie piano’s ook zijn er een paar prachtige muziekkunstwerken te vinden.

Het museum bestaat uit drie soorten kamers. De witte en zwarte ruimtes zijn exposities ruimtes, hier worden muziekinstrumenten tentoongesteld of wordt er meer uitgelegd over de geschiedenis van muziek. Er zijn een aantal bijzondere instrumenten te zien zoals een gitaar gemaakt van een schedel.

 

De leukste ruimtes zijn echter de rode kamers. Alle instrumenten in die kamers mogen namelijk bespeeld worden. Je kunt in die ruimtes helemaal los gaan op de instrumenten die er staan. Je kunt op een drumstel rammen, je uitleven op de Chinese gong of de piano een keer proberen. Maar ook de cello en viool zijn beschikbaar voor wat eigen geproduceerd kattengejank.

 
Meer informatie?

Museo Interactivo de la Música
Malaga voor beginners
Malaga informatie
Malaga bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl